Tuesday, January 19, 2016

វិធី​ធ្វើ : សង់ខ្យាល្ពៅ​

គ្រឿងផ្សំ
-ស៊ុត ៥ គ្រាប់
-ខ្ទិះដូង​ដើម ១ ចានចង្កឹះ
-ស្ករត្នោត ៣ ភាគ ៤ ចានចង្កឹះ
-ស្លឹក​តើយ ៤ សន្លឹក
-ល្ពៅ​តូច​ល្មម ២ ផ្លែ
B4-130116(4)
វិធី​ធ្វើ​
-ដំបូង​យក​ស៊ុត ស្លឹក​តើយ និង ស្ករត្នោត វាយ​បញ្ចូល​គ្នា​ឱ្យទៅជា​ល្បាយស្មើសាច់ ទើបចាក់​ខ្ទិះដូង រួច​បន្ត​វាយ​មួយសន្ទុះ​ទៀត ។
-លាង​ល្ពៅ និង យក​គ្រាប់​ចេញ​ឱ្យអស់ សឹម​ចាក់​ល្បាយ​ដែល​វាយ​ហើយ​ចូល ​ត្រូវ​ប្រើស្បៃ​ត្រង​ច្រោះ​យក​កាក​ចេញ ។​
-ចុងក្រោយ​យក​ល្ពៅ​សង់ខ្យា​ទៅ​ចំហុយ រយៈពេល​ប្រហែល ១ ម៉ោង ជាការ​ស្រេច ៕
B4-130116(1)

No comments:

Post a Comment