-ស៊ុត ៥ គ្រាប់
-ខ្ទិះដូងដើម ១ ចានចង្កឹះ
-ស្ករត្នោត ៣ ភាគ ៤ ចានចង្កឹះ
-ស្លឹកតើយ ៤ សន្លឹក
-ល្ពៅតូចល្មម ២ ផ្លែ
វិធីធ្វើ
-ដំបូងយកស៊ុត ស្លឹកតើយ និង ស្ករត្នោត វាយបញ្ចូលគ្នាឱ្យទៅជាល្បាយស្មើសាច់ ទើបចាក់ខ្ទិះដូង រួចបន្តវាយមួយសន្ទុះទៀត ។
-លាងល្ពៅ និង យកគ្រាប់ចេញឱ្យអស់ សឹមចាក់ល្បាយដែលវាយហើយចូល ត្រូវប្រើស្បៃត្រងច្រោះយកកាកចេញ ។
-ចុងក្រោយយកល្ពៅសង់ខ្យាទៅចំហុយ រយៈពេលប្រហែល ១ ម៉ោង ជាការស្រេច ៕
No comments:
Post a Comment