គេហទំព័រ KCD Khmerkrom សូមស្វាគមន៍ គេហទំព័រនេះត្រូវបានបដិសន្ធិឡើងក្នុងគោលបំណង ជាឃ្លាំងផ្ទុុកនូវឯកសារជាច្រើន ដើម្បីងាយស្រូលក្នុងការសិក្សាស្រាវជ្រាវនូវប្រធានបទដែលពាក់ព័ន្ធ ជាពិសេសសម្រាប់ សិស្សិ-និស្សិត ស្រាវជ្រាវទៅតាមជំនាញរបស់ខ្លួន។ គេហទំព័រ សូមធ្វើការអធ្យាស្រ័យទុកជាមុន រាល់កំហុសឆ្គងដែលកើតឡើងដោយឥតចេតនា ។ យើងខ្ញុំសូមទទួលការរិះគន់ ដើម្បីស្ថាបនា ! សូមអគុណ !
Thursday, December 10, 2015
របៀបស្លសម្លរ ការីខ្មែរ
សាច់មាន់ ឬ សាច់គោ ឬ សាច់ទា ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រៀម រមៀត ខ្ជាយ រំដង ខ្ទឹមស ក្រហម អំបិល គ្រាប់ការីគ្រប់មុខ ដំឡូងបារាំង ឬជា្វ ដូងទុំ ទឹកត្រី ។
សាច់លាងទឹកកាប់ជាដំុៗ ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រៀម រមៀត ខ្ជាយ រំដង ខ្ទឹមស ក្រហម ហាន់បុកលាយជាមួយគ្នានកងកាពិ គ្រាប់ការីត្រូវលីងអោយឈ្ងុយ យកមកបុកអោយម៉ដ្ឋ ។ ដូងត្រូវកោសទុកចុងខ្ទិះផ្សេង ហើយខ្ទិះយកមករម្ងាស់ក្នុងឆ្នាំងជាមួយនិងសាច់នឹងគ្រឿងអោយឈ្ងុយ ចាក់ការីចូលទុកអោយចេញប្រេងបន្តិច សឹមចាក់ខ្ទិះចូលចាក់ទឹកត្រី អំបិល ទុកអោយផុយសាច់ល្អ ទើបយកដំឡូងមកចិតសំបកគាស់ជាដុំៗ ដាក់បង់ទុកមួយសន្ទុះភ្លក្សមើលតាមត្រូវការ ។
ចំណាត់ថ្នាក់អត្ថបទ
វិជ្ជាធ្វើម្ហូប
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment