Thursday, December 10, 2015

របៀបស្លសម្លរ ការីខ្មែរ



សាច់មាន់ ឬ សាច់គោ ឬ សាច់ទា ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រៀម រមៀត ខ្ជាយ រំដង ខ្ទឹមស ក្រហម អំបិល គ្រាប់ការីគ្រប់មុខ ដំឡូងបារាំង ឬជា្វ ដូងទុំ ទឹកត្រី ។

សាច់លាងទឹកកាប់ជាដំុៗ ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសក្រៀម រមៀត ខ្ជាយ រំដង ខ្ទឹមស ក្រហម ហាន់បុកលាយជាមួយគ្នានកងកាពិ គ្រាប់ការីត្រូវលីងអោយឈ្ងុយ យកមកបុកអោយម៉ដ្ឋ ។ ដូងត្រូវកោសទុកចុងខ្ទិះផ្សេង ហើយខ្ទិះយកមករម្ងាស់ក្នុងឆ្នាំងជាមួយនិងសាច់នឹងគ្រឿងអោយឈ្ងុយ ចាក់ការីចូលទុកអោយចេញប្រេងបន្តិច សឹមចាក់ខ្ទិះចូលចាក់ទឹកត្រី  អំបិល ទុកអោយផុយសាច់ល្អ ទើបយកដំឡូងមកចិតសំបកគាស់ជាដុំៗ ដាក់បង់ទុកមួយសន្ទុះភ្លក្សមើលតាមត្រូវការ ។

No comments:

Post a Comment